UMP sumbang 100 buku Mandarin buat pelajar sekolah - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
MARANG, 30 Mei 2023 - Institut Confucius (CI) Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyumbangkan 100 buku, video dan kamus Mandarin kepada Sekolah Menengah Imtiaz Yayasan Terengganu Marang dalam usaha membantu pelajar sekolah ini menguasai bahasa Mandarin.