UMP lancar Program Kembara UMP 21 dekati komuniti dalam dan luar negara - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
PEKAN, 7 Jun 2023 – Pengerusi Lembaga Pengarah Universiti Malaysia Pahang (UMP), Tan Sri Dato’ Sri Dr. Abdul Aziz Abdul Rahman yang juga Pengerusi Yayasan UMP melancarkan Kembara UMP 21 dalam memberi pendedahan dan memperkasakan pelajar di samping meningkatkan pembangunan sahsiah diri mereka dalam menyantuni budaya masyarakat dalam dan luar negara.