400 pelajar UMP terima manfaat sumbangan Yayasan Taqwa - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
PEKAN, 7 Jun 2023 - Seramai 400 pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) terima manfaat sumbangan pendidikan yang disalurkan oleh Yayasan Taqwa Wilayah Persekutuan kepada UMP dengan jumlah keseluruhan bernilai RM200,000 yang merangkumi bantuan elaun sara hidup, bantuan zakat pelajar, kupon makanan serta Insentif Bantuan Latihan Profesional melalui kepakaran Universiti.