UMP santuni pelajar lepasan SPM meraikan kejayaan - Nur Ainaa Adhreena, Muhamad Shukri (UMPSA, 2023)
KUANTAN, 8 Jun 2023 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) berkongsi debaran apabila turun padang bersama -sama pelajar di 13 sekolah terpilih sekitar negeri Pahang bagi meraikan kejayaan pelajar lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) yang mendapat keputusan cemerlang.