UMP kenal pasti kompetensi kumpulan bakat bakal pemimpin universiti - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
PEKAN, 8 Jun 2023 - Kecemerlangan sesebuah universiti itu tidak hanya bergantung kepada kecemerlangan akademik, penyelidikan dan inovasi semata-mata tetapi banyak bergantung kepada struktur pengurusan dan tadbir urus yang mantap.