UMP, MADACorp meterai kerjasama sokong pembangunan teknologi pertanian - Nur Ainaa Adhreena, Muhamad Shukri (UMPSA, 2023)
PEKAN, 6 Jun 2023 – Universiti Malaysia Pahang (UMP) memperkasa usaha sama strategik bersama Syarikat Perniagaan Peladang Sdn. Bhd. (MADACorp) menerusi pemeteraian memorandum persefahaman (MoU) bagi mempertingkatkan lagi teknologi pertanian dalam produktiviti padi dan beras.