UMP tersenarai di kedudukan 301 400 THE University Impact Rankings 2023 - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
KUANTAN, 2 Jun 2023 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) berada di kedudukan 301-400 terbaik dunia daripada 1,591 universiti seluruh dunia dan ketujuh terbaik di Malaysia dalam penarafan Times Higher Education (THE) University Impact Rankings yang diumumkan baru-baru ini.