UMP dan Yayasan Terengganu berkolaborasi dalam bidang akademik dan pengantarabangsaan - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
KUALA TERENGGANU, 30 Mei 2023 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) memeterai memorandum persefahaman (MoU) dan perjanjian bersama (MoA) dengan Yayasan Terengganu dalam kolaborasi akademik dan pengantarabangsaan.