UMP kongsi kepakaran dalam program literasi robotik di UK - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
UNITED KINGDOM, 18 Mei 2023 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) melebarkan sayapnya dengan berkongsi kepakaran literasi robotik ke peringkat antarabamgsa menerusi penganjuran Robot Literacy Program with Community in Wales, Cardiff.