Berdamai dengan takdir - Nor ‘Asyikin, Mat Hayin (Harian Metro, 2023)
Kuala Lumpur: Pakar perubatan pernah menjangkakan hayatnya hanya mampu bertahan sehingga usia 20 tahun susulan penyakit atrofi otot spina (SMA) jenis dua dihidapi.