Ibu jadi kaki saya sepanjang 15 tahun pengajian - UMP, PNC (Harian Metro, 2023)
Kuala Lumpur: “Ibu umpama ‘kaki’ saya kerana dialah yang membantu menolak kerusi roda untuk bergerak ke dewan kuliah dan dewan peperiksaan sepanjang 15 tahun pengajian,” ujar Siti Hawa Apandi, 34.