UMP, PKPP jalin kerjasama fokus tiga bidang utama - UMP, PNC (Buletin TV3, 2023)
KUANTAN: Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjalin kerjasama dengan Perbadanan Kemajuan Pertanian Negeri Pahang (PKPP) dalam membangunkan bidang perladangan, pertanian dan penternakan.