Dr. Ahmad Ziad dilantik TNC UMP - Syahira, Yahya (2023)
PEKAN – Prof. Ir. Ts. Dr. Ahmad Ziad Sulaiman, 46, dilantik Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Akademik dan Antarabangsa) Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang baharu berkuatkuasa 15 Mei lalu.