Tanam 300,000 pokok menjelang akhir 2023 - Nik Amirul Mu'min, Nik Min (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2023)
Kumpulan UMW menyasarkan untuk menanam 300, 000 pokok bakau menjelang penghujung tahun ini sebagai sebahagian daripada Inisiatif Pucuk Hijau (UGS) UMW bagi membantu menangani isu pelepasan gas rumah hijau (GHG).