Promosi kebaikan vaksin sepanjang masa - Ahmad Mahfuz, Gazali (Kosmo, 2023)
Saya terpanggil untuk memberikan respons kepada rencana yang bertajuk Startling Rice in Measles Cases yang diterbitkan dalam akhbar The Star pada 4 Mac lalu.