Sasar tanam 300,000 pokok bakau untuk kelestarian alam sekitar METROTV - Khairul Mizan, Yahya (Harian Metro, 2023)
Kuantan: Kumpulan Syarikat UMW menyasarkan 300,000 pokok bakau akan ditanam menerusi Inisiatif Pucuk Hijau (UGS) di beberapa lokasi seluruh negara, tahun ini.