UMW sasar tanam 300,000 pokok bakau tahun ini - Khairulmizan, Yahya (Berita Harian, 2023)
KUANTAN: Kumpulan Syarikat UMW menyasarkan 300,000 pokok bakau ditanam menerusi Inisiatif Pucuk Hijau (UGS) di beberapa lokasi seluruh negara, tahun ini.