UMP jalin kerjasama dengan PKPP berkaitan sektor perladangan - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
KUALA LUMPUR, 26 Mei 2023 – Baru-baru ini, Universiti Malaysia Pahang (UMP) jalin kerjasama dengan Perbadanan Kemajuan Pertanian Negeri Pahang (PKPP) dalam membangunkan bidang perladangan, pertanian dan penternakan.