4 pasangan suami isteri antara 24 staf UMP dipilih menjadi Dhuyufurrahman - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2023)
PEKAN, 25 Mei 2023 – Seramai 24 staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) bakal menunaikan ibadah haji setelah menerima tawaran untuk menunaikan Rukun Islam kelima pada tahun ini.