Mahasiswa UMP wakili negara ke Forum Kepimpinan Pelajar Rangkaian Universiti Teknologi Asia 2023 - Muhammad Aizat, Azed (2023)
SURABAYA, 17 Mei 2023 - Forum Pemimpin Pelajar Rangkaian Universiti Teknologi Asia (ATU-Net) 2023 yang telah berlangsung di Universitas Airlangga Surabaya Indonesia selaku tuan rumah pada 15 hingga 17 Mei lalu menyaksikan penyertaan dua orang wakil Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Universiti Malaysia Pahang (MPP UMP) iaitu Naib Yang di-Pertua Jabatan Komunikasi Korporat MPP UMP, Ahmad Zulfakhrol Helmi Zamri dan Setiausaha Jabatan Perkhidmatan Mahasiswa MPP UMP dari Fakulti Teknologi Kejuruteraan Awam (FTKA) iaitu Muhammad Shafiq Danial Eizmeer Johar.