Tip Berjaya Dalam Temu Duga - Hasnah, Hussiin (2023)
Mahasiswa yang telah tamat pengajian semestinya berasa teruja untuk menempuh alam pekerjaan. Hakikatnya, meneroka peluang pekerjaan adalah atas usaha individu itu sendiri selain mempunyai kelulusan akademik. Pekerjaan itu tidak datang bergolek. Kita yang harus mencari, menyediakan resume dan mempersiapkan diri untuk temu duga.