Kolaborasi UMP dan UMW tanam 2000 pokok bakau di Cherating - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
CHERATING, 13 MEI 2023 – Dengan sasaran untuk menanam sebanyak 300,000 pokok bakau menjelang 2023, sebagai sebahagian daripada Inisiatif Pucuk Hijau (UGS) UMW, Kumpulan UMW meneruskan aktiviti penanamannya di Cherating, Kuantan.