CSR pembersihan Pantai Pelindung PSM bersama trash hero Kuantan - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
KUANTAN, 13 Mei 2023 - Seramai 65 Sukarelawan UMP Kilau daripada Pusat Sains Matematik (PSM), Universiti Malaysia Pahang (UMP) dalam kalangan pelajar Asasi, pelajar Sarjana Muda Analitik Data dan staf membersihkan kawasan Pantai Pelindung yang kerap dikunjungi pengunjung.