Budaya flex, pamer harta kerana desakan sosial - Adilah Nordin - Noradilah, Md Nordin (Astro AWANI Network Sdn. Bhd., 2023)
KUALA LUMPUR: Kematangan kawalan kendiri adalah kebolehan untuk mengawal tingkah laku, pemikiran dan emosi apabila berhadapan dengan desakan sosial.