Kutipan premium tanah wajar ikut kemajuan projek - Mazita, Mokhtar (Berita Harian, 2023)
Projek perumahan gagal disiapkan hingga dikategorikan sebagai terbengkalai bukanlah baharu di negara ini. Bagaimanapun, pandemik COVID-19 menjadikannya lebih parah, malah sebahagiannya berterusan di sebalik kita sudah memasuki peralihan ke fasa endemik dan tidak lagi dianggap kecemasan kesihatan global.