Peluang UMP tambah pelajar Libya - Sairul Zamri, Misrani (Media Mulia Sdn. Bhd., 2023)
DALAM usaha menyokong bidang akademik, penyelidikan dan pengantarabangsaan, Universiti Malaysia Pahang (UMP) menandatangani memorandum persefahaman (MoU) bersama Pejabat Hal Ehwal Akademik, Kedutaan Libya dan Premium Language Center (PLC).