UMP lancar Kempen Keselamatan Jalan Raya ‘Jom Pulang ke Kampung’ - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
PAYA BESAR, 14 April 2023 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) melancarkan Kempen Keselamatan Jalan Raya ‘Jom Pulang Ke Kampung’ dengan memberi kemudahan buat pelajar yang pulang ke kampung dengan berkenderaan sendiri menerima petrol secara percuma.