Singgah Sahur UMP santuni anak yatim dan agensi keselamatan - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
KUANTAN, 15 April 2023 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyantuni seramai 41 anak-anak yatim di Pusat Jagaan Hembusan Kasih Sayang di Taman Guru dan bertemu barisan hadapan petugas keselamatan di Balai Bomba dan Penyelamat Kuantan dan Balai Polis Indera Mahkota bagi mengagihkan juadah bersahur.