KDYMM Seri Paduka Baginda Yang di Pertuan Agong santuni warga UMP kurnia sumbangan buat pelajar - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
GAMBANG, 14 April 2023 - Kebawah Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah Ibni Almarhum Sultan Haji Ahmad Shah Al-Musta’in Billah berkenan menyantuni warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan mengurniakan sumbangan kepada seramai 60 pelajar di sini.