Singgah Sahur UMP santuni pelajar luar kampus dan agensi - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
KUANTAN, 8 Mac 2023 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan program Singgah Sahur membabitkan rumah sewa pelajar luar kampus dan beberapa agensi kerajaan di sekitar bandar Kuantan baru-baru ini.