Agong berbuka bersama warga UMP - UMP, . (Malaysia Post, 2023)
YANG di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah berkenan berbuka puasa bersama warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) di Kompleks Sukan UMP Kampus Gambang, Kuantan, hari ini.