Agong berkenan berbuka puasa bersama warga UMP - Bernama, . (Sinar Harian, 2023)
KUANTAN - Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah berkenan mencemar duli berbuka puasa bersama kakitangan dan pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) di sini pada Jumaat.