Agong berkenan berbuka puasa bersama warga UMP METROTV - Bernama, . (Harian Metro, 2023)
Kuantan: Yang di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah berkenan mencemar duli berbuka puasa bersama kakitangan dan pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) di sini hari ini.