Agong berkenan berbuka puasa bersama warga UMP - Bernama, . (Astro Awani, 2023)
KUANTAN: Yang di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah berkenan mencemar duli berbuka puasa bersama kakitangan dan pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) di sini hari ini.