200 warga UMP sertai Majlis Khatam al-Quran dan World #QuranHour - Nor Salwana, Mohammad Idris (2023)
KUANTAN, 13 April 2023 - Seramai 150 warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) dalam kalangan staf dan pelajar menyertai Majlis Khatam al-Quran dan World #QuranHour dalam program yang berlangsung di Masjid UMP Kampus Gambang.