Gema alunan Surah Al-Insan di Pantai Timur - Rahayu, Mustafa (Sinar Harian, 2023)
KUALA TERENGGANU - [DIKEMAS KINI] Perbadanan Perpustakaan Awam Terengganu (PPAT) di sini bergema dengan alunan bacaan Surah Al-Insan sempena Program World #QuranHour 2023 yang diadakan serentak di seluruh negara pada Khamis.