UMP dan PSDM meterai perjanjian bersama dalam penyelidikan dan penerbitan buku - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
KUANTAN, 10 April 2023 - Universiti Malaysia Pahang ( UMP) dan Perbadanan Stadium Darul Makmur (PSDM) meterai perjanjian bersama dalam penyelidikan, penulisan, penyuntingan, percetakan dan penerbitan buku ‘Memoir Lima Dekad: Perbadanan Stadium Darul Makmur, 1973-2023’ sempena Majlis Sambutan Jubli Emas Stadium Darul Makmur pada tahun ini.