Warga UMP kekal tradisi makan dalam talam sejak 14 tahun lalu - Syahira, Yahya (Malaysia Gazette, 2023)
PEKAN – Universiti Malaysia Pahang (UMP) terus mengekalkan tradisi padai bulan Ramadan dengan menyediakan juadah berbuka puasa secara percuma menggunakan talam kepada warganya yang berbuka puasa di Masjid UMP, Gambang dan Pekan sejak 14 tahun lalu.