UMP umum 11 kepakaran berteraskan teknologi untuk masyarakat - Norhafizan, Zulkifli (Utusan Malaysia, 2023)
KUANTAN: Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengumumkan 11 kepakaran berteraskan teknologi sebagai mekanisme menyelesaikan permasalahan industri dan memberi manfaat kepada komuniti setempat.