UMP kekal tradisi makan dalam talam erat ukhuwah - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
KUANTAN, 8 Mac 2023 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) terus mengekalkan tradisinya di bulan Ramadan dengan menyediakan juadah berbuka puasa secara percuma menggunakan talam kepada warganya yang berbuka puasa di Masjid UMP Kampus Gambang dan Pekan sejak lebih sepuluh tahun lalu.