Kolaborasi UMP Adabi edar 600 juadah sahur buat mahasiswa - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
KUANTAN, 6 April 2023 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Adabi Consumer Industries Sdn. Bhd. (Adabi) meneruskan program Ramadan 2023 dengan mendekati mahasiswa pada kali ini dalam Program Sahur Jangan Tak Sahur.