Enam protege UMP tamat Program Felo Perdana dirai - Mohamad Shofi, Mat Isa (Utusan Malaysia, 2023)
KUANTAN: Seramai enam protege Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya menamatkan program Felo Perdana Protege UMP setelah enam bulan berkhidmat kepada pengurusan universiti tersebut termasuk Pengerusi Lembaga Pengarahnya, Tan Sri Dr. Abdul Aziz Abdul Rahman dan Naib Canselor, Profesor Datuk Dr. Yuserrie Zainuddin.