UMP raikan media berbuka puasa - Boy, Kamal (Fikrah Pahang, 2023)
Berbeza dengan tahun sebelumnya, Majlis Berbuka Puasa Bersama Media dan agensi Kerajaan di Pahang anjuran Universiti Malaysia Pahang (UMP) kali ini di adakan di Menara 188 Kuantan.