UMP, RTM, ADABI santuni warga kampus dalam Jelajah Ramadan 2023 - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
PEKAN, 24 Ogos 2023 - Program kerjasama Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan RTM dan Adabi dalam Jelajah Ramadan 2023 bersama warga kampus dalam bulan Ramadan bersempena sambutan 21 tahun UMP dan 77 tahun RTM pada tahun ini mendekatkan hubungan baik dengan masyarakat setempat.