UMP rai pengamal media Pahang dalam Majlis Iftar - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2023)
KUANTAN, 28 Mac 2023 - Seramai 100 orang dalam kalangan pengamal media, pegawai perhubungan agensi dan rakan kolaborasi strategik Universiti Malaysia Pahang (UMP) dirai dalam menjalin hubungan baik bagi menghargai peranan media dalam meningkatkan visibiliti universiti di samping menyalurkan maklumat terkini.