Tauliah elak lahir ustaz, ustazah jadian kelirukan masyarakat - Hasan, Ahmad (Berita Harian, 2023)
Isu tauliah kembali menghiasi dadaakhbar dan media sosial dengan tidak kurang ada menyalahkan pihak majlis atau jabatan agama kerana tidak membenarkan seseorang 'tokoh' atau penceramah agama popular untuk menyampaikan ceramah di negeri tertentu.