Gangguan emosi pengaruhi prestasi pekerja - Hasnah, Hussiin (2023)
Tidak dinafikan pekerja adalah aset sesebuah negara, institusi atau organisasi. Tanpa pekerja, negara sukar untuk dibangunkan. Manakala sesuatu orgnisasi juga tidak dapat beroperasi dengan cemerlang dan gemilang. Jadi, pekerja adalah aset negara yang tidak boleh dipandang enteng walaupun pada dasarnya orang melihat organisasi sebagai jentera yang menggerakkan pembangunan negara.