UMP bangunkan modal insan untuk industri di Negeri Pahang - Yong, Ying Mei (UMPSA, 2023)
KUANTAN, 7 Mac 2023 - Confucius Institute, Universiti Malaysia Pahang (CI) menganjurkan Majlis Penyampaian Sijil Kursus Teknikal Bahasa Mandarin di kilang pembuatan keluli, Alliance Steel (M) Sdn. Bhd. (ASSB) yang terletak di Malaysia-China Kuantan Industrial Park (MCKIP).