UMP terima kunjungan Sekolah Menengah Imtiaz Yayasan Terengganu Marang - Yong, Ying Mei (UMPSA, 2023)
PEKAN, 8 Februari 2023 - Seramai 30 orang dari Sekolah Menengah Imtiaz Yayasan Terengganu (SMIYT), Marang termasuk pengetua, guru-guru dan pelajar berkunjung ke Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan melawat Confucius Institute (CI).