Projek Pintar Yayasan UMP bantu 120 pelajar sekolah - MUHAMMAD ZUFLI, ZUHARI (2023)
PEKAN, 21 Mac 2023 - Projek Pintar Yayasan UMP yang melibatkan seramai 120 pelajar tahun 6 daripada 10 sekolah sekitar Pekan bakal meningkatkan keupayaan pelajar sekolah meningkatkan pemahaman, pengalaman dan pengetahuan yang lebih baik dalam menanamkan minat terhadap pembelajaran.